Welkom!

Betalingsmethoden

IDEAL

IDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

AfterPay

AfterPay

AfterPay voert voor Athleteshop het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via de mail ontvangt om de bestelling te betalen. U kunt bij Athleteshop betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250.00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, kunt u betalen tot een bedrag van € 350.00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Overboeking

Vooraf

Bij de optie "vooraf betalen" maakt u direct na uw bestelling het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer 31.60.79.685 t.n.v. Athlete.nl BV te Groningen. Zodra het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven zullen wij uw bestelling in behandeling nemen.

Creditkaart

Creditcard

Creditcard betaling is een veelgebruikte betaalmethode op internet. Wij accepteren Mastercard, VISA en AMEX. Na het invullen van uw gegevens op onze website wordt u naar de beveiligde omgeving van Docdata gestuurd waar u uw kaartgegevens veilig kunt invoeren. Als u dit heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling in behandeling genomen.

PayPal

Paypal

Bij de optie PayPal wordt u na het invoeren van uw gegevens doorgelinkt naar de site van PayPal. Hier vult u uw wachtwoord van uw PayPal account in en drukt u op betalen. Als u dit heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Acceptgiro

Acceptgiro

Deze optie is beschikbaar voor inkoop organisaties, bedrijven en verenigingen. Bestellingen kunnen geplaatst worden via fax, mail, telefoon of via de website. U betaalt hiervoor € 2,50 administratie kosten.

E-bon

E-bon

E-bon is een online cadeaubon, die te verzilveren is bij vele webwinkels. Leuk om te geven, maar zeker leuk om te krijgen. Een ideaal cadeau voor online shoppers! Athleteshop is acceptant van de E-bon en u kunt uw E-bon hier dus verzilveren. Als u de unieke E-bon code invoert in het kortingscodeveld dan wordt de waarde van de E-bon direct verrekend met de bestelling in de winkelwagen. Als de waarde van de E-bon hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de E-bon afgeschreven. De restwaarde van de E-bon blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop.